IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Aigner Évától & Pártai Lúciától
SZEMÉLYESEN ÖNNEK

Tájékoztató

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (továbbiakban biztosító) adatbázist épít abból a célból, hogy az általa beszerzett és naponta az érdeklődők rendelkezésére bocsátott időjárás előrejelzéssel kapcsolatban a szolgáltatásra regisztrálók részére prevenciós üzeneteket, az időjárással összefüggésben biztosítási megoldásokat, valamint más a biztosító tevékenységi körébe tartozó szolgáltatásokról reklámcélú üzeneteket küldjön.

Tekintettel arra, hogy a biztosító a szolgáltatást azok részére kívánja nyújtani, akik hozzájárulnak adataik üzletszerzési, reklámcélú hasznosításához a szolgáltatásra történő regisztrálás csak akkor érvényes, ha az érintett egyben hozzájárul a biztosító reklámcélú üzeneteinek fogadásához. A regisztráció és a hozzájárulás önkéntes.

A regisztrációs során a felhasználónak meg kell adnia teljes nevét, születési dátumát, email címét és telefonszámát, valamint azon település irányítószámát (vagy nevét), amelyre szeretne a szolgáltatás felhasználójaként időjárás előrejelzést kapni. A regisztráció akkor véglegesíthető, ha a regisztrációt végző felhasználó önkéntesen és kifejezetten hozzájárul az adatkezeléshez a regisztrációs űrlapon.

A biztosító a jelen adatbázist építő akciójában gyűjtött személyes adatokat nem kívánja sem adatkezelésre, sem adatfeldolgozásra másnak átadni. Az érintett adatait a biztosító azon munkavállalói ismerhetik meg, akiknek feladata a személyes adatok nyilvántartása, jelen tájékoztató szerinti szolgáltatás és reklámcélú üzenetek küldésének szervezése.

Az időjárás előrejelzés szolgáltatás ingyenes és a biztosító szolgáltatásnyújtást visszavonó nyilatkozatáig az is marad!

A szolgáltatásról és ezzel együtt a reklámcélú üzenetekről a regisztrált felhasználó bármikor, korlátozás nélkül, ingyenesen leiratkozhat.

A visszavonó nyilatkozatát online vagy postai úton is eljuttathatja az az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-hez.

  • Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
  • Levélben: 1091 Budapest, Üllői út 1.
  • E-mail: online@aegon.hu
  • Online: Leiratkozás

A leiratkozással a felhasználó valamennyi, regisztrációkor megadott személyes adata törlésre kerül, azok nem állíthatók vissza.

A szolgáltatás és az adatkezelési hozzájárulás a leiratkozás tekintetében is egységet alkot, leiratkozni csak mindkettőről lehet.

Fontos tudni, hogy az időjárás előrejelzés nem egzakt tudomány. Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. időjárás előrejelző szolgáltatásának szakmai partnere az European Weather Service Kft. (Székhely: 2011 Budakalász, Dunasétány 40/a.; Cégjegyzékszám: 13-09-068205; Adószám: 10928220-2-13). Az időjárás előrejelzések csak tájékoztató jellegű információk. Az előrejelzésben foglalt időjárás bekövetkezéséért, vagy elmaradásáért sem a biztosító, sem az előrejelzést készítő nem vállal felelősséget. A Derűs Napot! szolgáltatás adatkezelési azonosító száma: NAIH-97148/2016.

Jogorvoslat:

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérni, az adatkezelést megtiltani, adatai helyesbítését, zárolását, törlését kérni.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. adatkezelése ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információ Szabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhat.