időjárás-előrejelzés
Aigner Évától & Pártai Lúciától
személyesen önnek

Tájékoztató

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (továbbiakban biztosító) adatbázist épít abból a célból, hogy az általa beszerzett és naponta az érdeklődők rendelkezésére bocsátott időjárás-előrejelzéssel kapcsolatban a szolgáltatásra regisztrálók részére prevenciós üzeneteket, az időjárással összefüggésben biztosítási megoldásokat, valamint más a biztosító tevékenységi körébe tartozó szolgáltatásokról reklámcélú üzeneteket küldjön.

Tekintettel arra, hogy a biztosító a szolgáltatást azok részére kívánja nyújtani, akik hozzájárulnak adataik üzletszerzési, reklámcélú hasznosításához a szolgáltatásra történő regisztrálás csak akkor érvényes, ha az érintett egyben hozzájárul a biztosító reklámcélú üzeneteinek fogadásához. A regisztráció és a hozzájárulás önkéntes.

A regisztrációs során a felhasználónak meg kell adnia teljes nevét, születési dátumát, email címét és telefonszámát, valamint azon település irányítószámát (vagy nevét), amelyre szeretne a szolgáltatás felhasználójaként időjárás-előrejelzést kapni. A regisztráció akkor véglegesíthető, ha a regisztrációt végző felhasználó önkéntesen és kifejezetten hozzájárul az adatkezeléshez a regisztrációs űrlapon.

A biztosító a jelen adatbázist építő akciójában gyűjtött személyes adatokat nem kívánja sem adatkezelésre, sem adatfeldolgozásra másnak átadni. Az érintett adatait a biztosító azon munkavállalói ismerhetik meg, akiknek feladata a személyes adatok nyilvántartása, jelen tájékoztató szerinti szolgáltatás és reklámcélú üzenetek küldésének szervezése.

Az időjárás-előrejelzés szolgáltatás ingyenes és a biztosító szolgáltatásnyújtást visszavonó nyilatkozatáig az is marad!

A szolgáltatásról és ezzel együtt a reklámcélú üzenetekről a regisztrált felhasználó bármikor, korlátozás nélkül, ingyenesen leiratkozhat.

A visszavonó nyilatkozatát online vagy postai úton is eljuttathatja az az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-hez.

  • Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  • Levélben: 1091 Budapest, Üllői út 1.
  • E-mail: online@alfa.hu
  • Online: Leiratkozás

A leiratkozással a felhasználó valamennyi, regisztrációkor megadott személyes adata törlésre kerül, azok nem állíthatók vissza.

A szolgáltatás és az adatkezelési hozzájárulás a leiratkozás tekintetében is egységet alkot, leiratkozni csak mindkettőről lehet.

Fontos tudni, hogy az időjárás-előrejelzés nem egzakt tudomány. Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. időjárás-előrejelző szolgáltatásának szakmai partnere az European Weather Service Kft. (Székhely: 2011 Budakalász, Dunasétány 40/a.; Cégjegyzékszám: 13-09-068205; Adószám: 10928220-2-13). Az időjárás-előrejelzések csak tájékoztató jellegű információk. Az előrejelzésben foglalt időjárás bekövetkezéséért, vagy elmaradásáért sem a biztosító, sem az előrejelzést készítő nem vállal felelősséget. A Derűs Napot! szolgáltatás adatkezelési azonosító száma: NAIH-97148/2016.

Jogorvoslat:

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérni, az adatkezelést megtiltani, adatai helyesbítését, zárolását, törlését kérni.

Az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. adatkezelése ellen a Nemzeti Adatvédelmi és Információ Szabadság Hatósághoz, vagy bírósághoz fordulhat.